Vloer behandeling

De behandeling van vloeren is inmiddels een specialiteit geworden waar we best wel trots op zijn. We reinigen en beschermen uw vloeren met de nieuwste technieken, zoals bijvoorbeeld marmoleum. Dit wordt door ons bij voorkeur behandeld met een methode waarbij de oude waslaag door een nieuwe machine zonder chemicaliën wordt verwijderd. De vloer word gereinigd met zogenaamde alupads waarbij we uitsluitend gebruik maken van water.. Dit is niet alleen erg milieuvriendelijk maar ook nog eens kosten besparend.


Natuursteen kan ook door ons worden behandeld. We maken uw vloer met een unieke nieuwe methode weer in prachtige staat, al dan niet afgewerkt met een coating. Die zal de vloer ook veel langer mooi houden en dat tegen een prijs waar u bij ons niet schrikt. Deze techniek is vele malen goedkoper dan het gebruikelijke kristalliseren en biedt wel een prachtig mooi resultaat.


Vloerbedekking / tapijt kan ook door ons worden gereinigd met dieptewerking. We beschikken over één van de betere machines voor zulke klussen. Daardoor kunnen we ook grotere projecten aan. Standaard werken we met een reinigingsmiddel die ook een beschermlaag achterlaat, zodat uw vloer niet direct weer vervuild.
Voor siergrindvloeren hebben we verschillende machines om deze weer heerlijk fris te krijgen. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Specialisme