Glasbewassing

Glasbewassing bieden wij u voornamelijk aan met een modern systeem waarbij we gebruik maken van een tank gevuld met osmosewater (vrij van kalk en mineralen). We hebben een aantal telescoopstelen waarmee we tot een hoogte van bijna 15 meter vanaf de grond kunnen werken. Uw voordeel?? Geen dure hoogwerker nodig, nauwelijks kans op ongevallen, geen ladderschade.  De prijs ligt veelal lager dan bij bewassing op de traditionele wijze.

Vraag gerust geheel vrijblijvend een gratis offerte aan, deze methode is geschikt voor zowel grote als kleine projecten. Glasbewassing doen we met name bij bedrijven, grotere panden meestal met een interval van 6 maanden. Voor winkel- en kantoorpanden is het ook mogelijk dat we met een kortere interval de ramen onderhanden nemen.

Voor particuliere klanten hebben we uitsluitend de mogelijkheid om jaarlijks de glasbewassing uit te laten voeren in combinatie met het reinigen van al het houtwerk en/of kunststof delen. 

Gevelreiniging kan in vele gevallen ook op deze wijze plaatsvinden afhankelijk van het materiaal waarmee uw gevel bekleed is waarbij ook de mate van de vervuiling een rol speelt, vraagt u gerust naar de mogelijkheden. Uiteraard beschikken we ook over diverse hogedrukreinigers om uw pand te reinigen.

Neem contact met mij op!