Binnen schoonmaak

Ons schoonmaakbedrijf is er vanaf de start opgericht, om een zo volledig mogelijk pakket aan schoonmaakdiensten aan te bieden. We kunnen onze klanten volledig ontzorgen zodat ze zich op hun eigen taken kunnen focussen. 

Dat heeft geleid tot een gevarieerd bestand aan  klanten met veel binnenwerk zoals kantoren, praktijken, appartementen en bedrijfspanden.  Dit zijn meestal werkzaamheden op vaste tijden. Maar ook voor kortdurende eenmalige klussen, zoals bijvoorbeeld een bouwoplevering zijn wij uw partner. U kunt bij ons, naast de dagelijkse reiniging, ook terecht  voor periodiek werk, zoals glasbewassing en vloeronderhoud. 

We kunnen u een compleet pakket aanbieden. We werken met vakkundig personeel en de modernste middelen, om onze taken vakkundig, grondig en op ergonomisch verantwoorde uit te voeren. We maken daarbij gebruik van volledig biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen. Onze tarieven zijn door adequate kostenbeheersing marktconform en in de meeste gevallen inclusief materiaal en/of schoonmaakmiddelen. Een offerte is bij ons gratis en vrijblijvend.

Neem contact met mij op!